De Wenteltrap

Filosofie

Als kind vond ik heel wat schoolvakken leuk. Toen ik ‘moest’ gaan studeren was niet direct duidelijk wat het zou worden. Eigenlijk was ik nog helemaal niet toe aan een keuze. Het werd de sportacademie, omdat ik goed was in sport en ik uit huis kon. Na vier jaar sportacademie, waar ik mijn tienertijd goed heb benut, ging ik studeren in Utrecht: Wijsgerige Pedagogiek aangevuld met Wijsbegeerte. Voor het eerst in mijn leven vond ik iets niet alleen maar leuk maar ook echt heel erg gaaf. Het bestuderen van wijsgerige teksten was voor mij een thuiskomen.

In de loop van de jaren na de universiteit kon ik het wijsgerige steeds meer in mijn werk als zelfstandig ondernemer gebruiken. Uiteindelijk werd dat de belangrijkste pijler van mijn werkzaamheden. Heden ten dagen geef ik vooral cursussen, begeleidt filosofische gespreksgroepen en help mensen met levensvragen (filosofische praktijk). Ook ben ik bezig met een online cursus Ethiek te ontwikkelen
Stacks Image 7

Ik zou willen dat ik een website kon maken die geen cookies plaatst, maar helaas dat lukt me niet. Ik heb ze wel geanonimiseerd.